CzechEnglishSlovak
Search
Close this search box.
CzechEnglishSlovak

kontrolní kus přímý pro flexibilní trubku renoFLEX DN60

FLEXIBILNÍ SPALINOVÝ SYSTÉM

pro plynové kondenzační kotle

renoFLEX je vysoce inovativní stavebnicový systém, který umožňuje efektivně vyřešit bezpečné odvody spalin všech typů plynových kondenzačních kotlů s výkonem do 50 kW s minimálním počtem univerzálně použitelných prvků.

Flexibilní komínové vložky

DN 60 a DN 80

Vložky jsou určeny k sadám renoSET KOMPAKT a KLASIK v kombinaci s komínovými poklopy nebo hlavicemi. Vhodný průměr vložky se volí na základě výpočtu spalinové cesty nebo doporučení výrobce kotle s preferencí průměru DN 80 i pro kotle s vyústěním DN 100/60.

Vložky jsou dodávány v metráži podle požadavků zákazníka nebo za zvýhodněnou cenu v cívkách délky 80 m. Cívky jsou navinuty v kartonových zásobnících s rozměry 80 x 120 x 100 cm, které váží méně než 45 kg. Zásobníky umožňují postupné odvíjení metráže a lze je snadno převážet v běžných dodávkových automobilech

UNIVERZÁLNÍ KOUŘOVODY

DN 60, DN 80, DN 100/60 a DN 125/80

Kouřovody jsou určeny pro připojení kotlů ke všem sadám renoSET v kombinaci s komínovými poklopy, hlavicemi nebo střešními koncovkami.

Vhodné provedení a průměr kouřovodu se volí podle vyústění kotle a způsobu přívodu spalovacího vzduchu na základě výpočtu spalinové cesty nebo doporučení výrobce kotle.